Live Streaming JDT VS PDRM 16 Ogos 2016

Live Streaming JDT VS PDRM 16 Ogos 2016. Johor Darul Takzim meneruskan lagi perlawanan berbaki bagi Liga Super 2016. Perlawanan antara Johor Darul Takzim dan Polis Di Raja Malaysia PDRM akan berlangsung pada 16 ogos 2016. Perlawanan ini menjadi perlawanan tumpuan Liga Super bagi pusingan minggu ini. Selain itu, perlawanan Selangor VS Terengganu juga menjadi tumpuan ramai.

Seperti yang diketahui Johor Darul Takzim JDT sekarang berada di tangga teratas dengan pungutan mata sebanyak 43. Johor Darul takzim masih dapat mengekalkan rekod tanpa kalah bagi musim Liga Super 2016 pada kali ini. Di mana dalam 17 perlawanan, 14 kali menang dan 3 kali seri dan 0 kali kalah.

 Bagi pasukan PDM pula, PDRM berada pada kedudukan yang ke 7 dengan hanya pungutan 20 mata. 5 kali menang dan 5 kali juga seri, manakalah selebihnya PDRM tewas.

 Adakah JDT dapat terus menerus mengekalkan momentum mereka dengan rekod tanpa kalah? Ataupun adakah ia akan dipecahkan oleh pasukan PDRM?

Sama-sama kita saksikan. Jika JDT menang lagi pada perlawanan pada kali ini, nescaya kedudukan Johor Darul Takzim akan terus menerus kukuh di tangga teratas.

live streaming jdt vs pdrm 16 ogos 2016

Live Streaming JDT VS PDRM 16 Ogos 2016

Perlawnan Johor Darul Takzim JDT VS PDRM berlangsung pada 9 malam di Stadium Tan Sri Dato' haji Hassan Yunos, Larkin. Live Streaming.

berikut adalah pautan live streaming:
 LINK 1

Keputusan JDT VS PDRM 16  ogos 2016

Manakala berikut pula adalah keputusan perlawanan JDT VS PDRM .

0 comment... add one now