Action Camera Murah Boleh Anda Miliki bawah RM500

Action Camera Murah. Ada tak Action Camera yang murah? Ya, bercakap mengenai action camera, ianya seakan sudah mejadi keperluan kepada ramai orang. Bahkan ada yang menggunakan action camera ketika trip, ketika pergi kenduri kahwin, ketika hari raya. Dan banyak lagi.

Action camera menjadi pilihan ramai orang disebabkan oleh kebolehan kamera ini mengngkap gambar secara wide angle ditambah dengan portability peranti ini ataupun dalam bahasa lainnya, ianya mudah dibawa kemana sahaja.

Action Camera Murah Malaysia

Bercakap mengenai action camera, orang akan teringat jenama Go Pro. Go Pro dikenalai dengan action camera yang paling berkuasa. Akan tetapi ianya bukan pilihan bagi mereka yang kekurangan bajet.

action camera murah gopro
Cantik bukan kamera aksi Gopro Hero 4 ni. Jika anda mempunyai bajet lebih, anda boleh terus memilik camera gopro ini di sini dengan harga promosi ( harga beli di kedai jauh lebih mahal).

Okay, tu action camera yang bajet tinggi sikit dan of course kualiti pun memang tip top.

Sekarang kita beralih kepada Action Camera yang sedikit murah berharga sekitar RM200-RM300.

SJ7000 Action Camera

SJ juga merupakan jenama yang cukup terkenal. SJ7000 merupakan model Action Camera mereka. SJ7000 dilengkapi dengan perakam video 1080P dan keupayaan mengkap gambar pada sudut yang cukup luas.

sj7000 murah
Apa yang menarik adalah dengan harga yang murah, SJ7000 mempunya fungsi sambungai wifi. Menarik bukan.

Anda boleh dapati action camera SJ7000 ini denga harga hanya RM228. Dapatkan ia di sini.

Satu lagi action camera yang murah adalah, Xiaomi Yi Camera

Xiaomi Yi Camera
 Xiaomi juga merupakan jenama yang dikenali ramai. Kualiti Xiaomi Yi Camera cukup memuaskan penggunanya.

yi camera murah
Berbanding dengan kamera lain, anda kemungkinan perlu membeli secara berasingan aksesori action camera. Akan tetapi, Yi Camera menawarkan pakej secara bundle, daripada selfie stick sehinggalah ke mico sd card diberikan.

Jika anda ingin memilik Action Camera Yi, boleh dapatkan di sini dengan harga RM469.

Kesimpulan


Anda boleh memilih untuk memilik action camera yang mana satu bergantung kepada citarasa dan bajet anda sendiri. Semoga selepas anda memilik action camera ini, anda boleh mengkap gambar dan video yang menarik.

0 comment... add one now