Video Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu 10

Tonton video Maharaja Lawak Mega (MLM 2016 ) Minggu 10.Sedar tak sedar Maharajalawak Mega 2016 masuk minggu ke 10. Di sini kami akan mempersembahkan kepada anda video Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu 10. Selamat menonton dan selamat berhibur melihat pelawak-pelawak tanah air membuat lawak di dalam persembahan kali ini.

Minggu lepas menyaksikan kumpulan Enjen yang dianggotai oleh Raja Azri dan Acong telahpun tersingkir. Nampaknya cubaan kedua Acong dan Raja Azri untuk bertanding kembali pada MLM 2016 ini tidak dapat memberikan mereka keupayaan untuk terus berakasi di pentas akhir MLM 2016. Adakah 2 individu ini sekali lagi akan turut serta dalam MLM yang akan datang?

Sementara itu kumpulan underdog Puteh terus kekal beraksi sehingga minggu 10. Walaupun pada mulanya ramai menyangka kumpulan ini akan terkeluar awal terlebih dahulu. Ini kerana kumpulan ini tidak ramai yang mengelai mereka.

Tema pada minggu ke 10 ini adalah ayat power. Atau dalam bahasa lainnya adalah pick up lin.e Sudah tentu tayat trending seperti cia chia chia akan digunakan di dalam persembahan mereka pada kali ini.

Apakah ayat power yang ditunjukkan oleh setiap peserta yang membuat pertandingan pada minggu 10 ini. Dan berapakah ha yang akan diberikan kepada peserta. Oleh kerana ini adalah minggu 10, harapnya tidak ada lagi peserta yang diberi ha kurang dari 3.

 Maharaja Lawak Mega 2016 minggu 10 yang dihoskan oleh Datuk AC Mizal bersiaran setiap hari Jumaat, pada pukul 10 malam. Manakala juri tetap pula adalah Ziana Zain, Bunga Cinta lestaeri, najib Ali dan Shaheizy Sam.

Maharaja Lawak Mega 2016 minggu 10  turut disiarkan secara langsung di saluran Astro Warna (132) dan Mustika HD (134) . Selain itu terdapat juga saluran live streaming yang disediakan oleh pengendali website tempatan.
video maharaja lawak mega 2016


Video Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu 10


Berikut adalah link video persembahan peserta. Klik link untuk menonton video. Sila komen jika terdapat link yang broken dan video tidak dapat diakses oleh anda.

  1. Kumpulan Bocey
  2. Kumpulan Bora
  3. Kumpulan Joras (Shuk SYJ, Rahim R2 dan Joey Jalor)
  4. Kumpulan LOL (Angah Raja Lawak, Tauke Jambu dan Ajak Shiro)
  5. Kumpulan Puteh
  6. Rayza
  7. Kumpulan Saywho

Kumpulan Yang tersingkir


Berikut adalah kumpulan yang tersingkir pada minggu ke 10 ini.

0 comment... add one now