Live Streaming Keputusan JDT VS PDRM 2.4.2016

Pasukan Johor Darul Takzim menerima kunjugan dari pasukan olis Diraja Malaysia PDRM pada perlawanan Piala FA 2016 ini. Sama-sama kita saksikan live streaming JDT VS PDRM 2 April 2016.

Ini merupakan perlawanan suku akhir kedua bagi pasukan JDT dan PDRM. Perlawanan sebelum ini yang berlangsung di Stadium Hang Tuah menyaksikan pasukan PDRM kecundang dengan jaringan 1-0.  Ini memberikan kelebihan 1 mata di hadapan buat pasukan Johor Darul Takzim. Walaupun begitu pasukan JDT tidak boleh berasa terlalu selesa, ini kerana mata yang diperolehi hanyalah mata tipis. Dapatkah mereka mengekalkan kemenangan pada perlawanan pada kali ini, atau akan kecundang di tengah jalan.

Melihat kepada rekod perlawanan sebelum ini, JDT masih lagi mengekalkan prestasi rekod tanpa kalah tidak kiralah dalam perlawanan Piala FA, Liga Super mahupun Piala AFC. Ini boleh dikatakan pencapaian yang agak membanggakan buat pasukan ini.

Kemenangan ini berpunca taktik penurunan pemain yang sempurna dilakukan oleh jurulatih pasukan Johor. Pasukan lain kiranya harus mengikut bagaimana JDT diuruskan dengan bijak dan teratur.
live jdt vs pdrm 2.4.2016

Live Streaming JDT VS PDRM 2.4.2016

Perlawanan JDT VS PDRM pada kali ini diadakan di Stadium Tan Sri Dato' Haji Hassan Yunos bermula pada 9.00 malam sabtu ini.

Siaran langsung perlawnana Piala FA antara JDT VS PDRM akan disiarkan secara langsung di saluran Media Prma TV9. Siaran akan bermula seawal pada pukul 8.30.

Di sini disertakan pautan siaran langsung tv9 live untuk anda. Sila klik pautan di bawah ini.


Jika anda tidak dapat mengakses pautan di atas ini, sila berikan komen pada ruangan komen di bawah untuk kami mengemaskini pautan live streaming yang dapat berfungsi dengan baik. 

Keputusan JDT VS PDRM 2.4.2016

Manakala berikut pula adalah keputusan penuh/ semasa perlawanan. Keputusan ini kami akan kemaskini selepas perlawanan tamat pada pukul 11 malam 2 April 2016 ini. Teruskan berada di sini bagi mendapat kemaskini keputusan perlawanan JDT VS PDRM 

JDT VS PDRM

Senarai Penjaring perlawanan JDT VS PDRM 2 April 2016:

Sementara itu, berikut adalah keputusan perlawanan kedua suku akhir lain yang berlangsung.

Maklumat Perlawanan JDT VS PDRM 2 April 2016

Jadual JDT Vs PDRM Piala FA 2016 Suku Akhir Kedua

Tarikh: 2 April 2016 (Sabtu)

Masa: 8.45 Malam

Lokasi: Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin Johor

Siaran Rasmi: Saluran Media Prima TV9 bermula jam 8.30 Malam

Keputusan Penuh: JDT - PDRM

Pasukan yang layak ke pusingan separuh akhir Piala FA: 


Video Gol Perlawanan JDT VS PDRM 2.4.2016

Berikut adalah video gol yang dijaringkan di dalam perlawnan JDT VS PDRM ini.0 comment... add one now