Video Pelajar Lelaki Melamar Pelajar Wanita Ketika SPM

Tengah otw dan turun ke dapur tadi. Tiba-tiba ternampak berita pelajar lelaki yang melamar pelajar wanita ketika SPM berlangsung.

Pada mulanya, ingatkan tak adalah salah. Tapi apa yang mengejutkan, video menunjukkan pelajar perempuan berlari-lari anak ke arah pelajar lelaki, kemudian mereka berpelukan.Ish ish ish.

Tak habis dengan tu, lelaki tadi mencium pula pelajar wanita tadi. Adohai..

Apa nak jadi dengan budak sekarang ni. Baru SPM dah buat macam tu.

Dorang tak tahu la macam mana peritnya nak survive bila dah dewasa ni.

Usha-usha page kat FB, masih tak ada lagi yang share. Mungkin sekejap lagi kot. Kalau dah ada, nanti saya upload di sini untuk tontonan anda..

UPDATE: 

[Viral] Video pelajar lelaki melamar pelajar perempuan ketika SPM
[Viral] Video pelajar lelaki melamar pelajar perempuan ketika SPM.
Posted by Berita Malaysia on Tuesday, 3 November 2015

p/s: dengar-dengar 2 orang pelajar tu akan disiasat.. Video Pelajar Lelaki Melamar Pelajar Wanita Ketika SPM

0 comment... add one now