Tempat Membeli Tiket Gegar Vaganza 2015

Ramai yang mencari di mana tempat untuk membeli tiket konsert Gegar Vaganza 2015. Yelah, siapa tak nak tengok kan. Artis-artis best kot yang buat persembahan. Ibarat macam pergi konsert.

Ada yang cakap kena pergi ke Stadium MBSA untuk dapatkan tiket ni. Start hari apa boleh ambil, saya sendiri pun kurang pasti. Jika ada sesiapa yang ada maklumat mengenai perkara ini. Sudilah kiranya untuk komen di bawah. terima kasih..

UPDATE: Tiket final dah boleh beli..lihat gambar di bawah

gambar gv


gv

0 comment... add one now