Panduan Lengkap Buat Duit Dengan Youtube

Buat duit dengan Youtube bukan lagi sesuatu yang mustahil di zaman ini. Ramai orang menjana duit hanya melalui Youtube.

Bagaimana mereka menjana duit dengan Youtube? Caranya apabila anda menonton  video di Youtube, akan ada iklan yang terpapar di bahagian bawah, kadang-kadang iklan full yang membolehkan anda 'skip ads'. Setiap view dan klik pada video tersebut akan memberikan income kepada si pemilik video.
youtube

Hatta, Najwa Latif dan Mat Lutfi pun menjana duit melalui video-video mereka di Youtube.

Jika anda diberikan peluang, tak ingin ke nak buat duit melalui Youtube? Sambil-sambil upload video, sambil duit masuk ke akaun.

Waa, nampak mudah je kan. Sebenarnya, nak jana duit melalui Youtube ni pun perlukan ilmu. Tak boleh nak hentam keromo.

Yelah, antara soalan yang akan bermain di minda adalah;

"Nak upload video apa?"
"Ada ke orang nak tengok?"
"Macam mana nak setup untuk daftarkan iklan?"

Dan banyak lagi persoalan-persoalan.

Jika anda mempunyai soalan seperti di atas dan anda berkeinginan menjadikan Youtube sebagai satu lagi mesin ATM anda, apa kata baca panduan Rahsia Buat Duit Youtube ni.

0 comment... add one now