Cara Dapatkan Income Melalui Amazon

Income melalui Amazon.Bercakap mengenai income dari Amazon ni,sebenarnya ramai juga rakyat Malaysia yang berjaya menjana duit melalui program Affiliate Amazon. Walaupun kebanyakkan produk dari Amazon merupakan berbahasa Inggeris.

Nak buat duit dengan Amazon perlukan kemahiran SEO yang tinggi juga. Yelah, nak dapatkan pembeli melalui search Engine kan.

Semakin tinggi ranking kita pada enjin carian google, semakin besar kemungkinan kita mendapat pembeli.

Bercakap mengenai SEO. Antara komponen penting di dalam SEO adalah menulis artikel yang mesra SEO. Bagaimana cara nak tulis artikel mesra SEO?
amazon

Secara ringkasnya, buat keyword research dahulu. Ataupun Kajian Katakunci. Cara apa keyword yang orang dok cari-cari, tapi tak banyak saingan.

Dah jumpa. mulalah menulis artikel dengan memasukkan kata kunci tadi  ke dalam artikel. Jangan terlebih optimize pula. Maksudnya di sini, jangan telerbih masuk macam-macam keyword dalam artikel tu.

Komponen lain yang penting pulak adalah mencari backlink. Backlink penting bagi menunjukkan bahawa website kita tu layak dan relevan untuk berada di 1st page Google.

Leceh dengan semua ni untuk buat duit melalui Amazon? Kalau ada satu sistem yang automatik dia buatkan semua , website dan mesra seo nak tak?  Apa kata usha sini Buat Website Amazon dalam 5 minit sahaja.

Dah ada sistem ni, anda boleh buat sebanyak mungkin website yang mesra seo. Bolehlah goyang kaki je tunggu duit masuk. ye dak?

0 comment... add one now