Bayaran Adsense Untuk Bulan September

Semalam lagi rasanya dapat email dari Adsense bagitahu yang duit untuk bulan lepas dah di bayar. 

So kena tunggu beberapa hari lagi la ni untuk clear masuk ke dalam akaun maybank.
adsense

Income untuk Adsense dalam blog ini datangnya hanya dari traffic search engine. Bukan dari trafik FB.

Tengok sekarang ramai yang nak buat duit melalui blog guna Adsense tak main untuk jangka masa panjang.

Sebagai contoh letak float ads, letak entri lucah dan sebagainya.

Hujung bulan, tayang kat orang ramai income Adsense 5000 USD. Siap cakap "Alhamdulillah".

Nasihat saya, kalau nak dapatkan income dari blog biarlah dengan cara yang baik. Takkan nak bagi keluarga maklan duit hasil dari entri-entri lucah semua tu.

Apa-apa pun, selamat mendapat income dari Adsense.

0 comment... add one now