Tips Membeli Barang Di Aliexpress Dengan Murah

Masa belajar dulu, start jual barang bila ternampak ada orang jual dengan harga murah berbading harga pasaran.
Apabila ternampak benda tu, saya membuat research sikit berkenaan tempat membeli barang tersebut.
aliexpress

Antara tempat membeli barang china yang pernah saya cuba adalah;

Aliexpress - Aliexpress tempat membeli barang. Macam-macam barang ada . Taip je,keluarlah apa yang kita nak.

Setakat ni pernah beli jam,baju, dan barang elektronik lain dengan kuantiti banyak dan harga murah.

Tips nak dapatkan harga murah dekat aliexpress ni ialah jangan beli terus. Ajak chat dahulu dengan seller. Senang nego harga murah jika seller wanita.

Kadang-kadang bil seller dah percaya, dia akan bagi barang dahulu dan bayar kemudian. Ada pula yang akan bagi free gift.

Yang penting anda jadi buyer tetap mereka.

Selamat melakukan trading!

0 comment... add one now