Cara Gugurkan Kandungan Peringkat Awal

Cara gugurkan kandungan peringkat awal. Bercakap mengenai gugurkan kandungan ini, saya sendiri membuat sedikit research berkenaan orang yang menggugurkan kandungan ini.

Mengikut data yang diperolehi pada carian google, tidak sedikit yang membuat carian cara mengugurkan kandungan.

Berikut saya tampal sedikit data dari keyword tool google.


Daripada data yang dierolehi ini menunjukkan carian purata bagi keyword "cara gugurkan bayi" adalah sebanyak 1900 carian setiap bulan.Cukup banyak.


Bayangkan sendiri berapa ramai yang sanggup melakukan perkara yang tidak bermoral ini?

Satu lagi keputusan yang menarik mengenai data tersebut adalah, kita boleh lihat melalui graf carian tertinggi adalah pada bulan November dan juga Mac. 


Jika di Malaysia sendiri, dua sambutan dimana golongan ini membuat anak adalah pada tahun baru Januari dan ambang Merdeka bulan Ogos.

janin

kandungan selalu dapat dikesan dan perut mulai membesar pada bulan ketiga. Jika dikira 3 bulan selepas tahun baru Januari adalah bulan Mac.

 Manakala 3 bulan selepas Ogos adalah November. Sebab itulah ianya tinggi pada bulan November dan Ogos.

Baiklah,kepada bakal ibu yang mencari maklumat mengenai cara mengugurkan kandungan, saya sarankan. Janganlah gugurkan,hantarlah bayi tersebut ke tempat yang sepatutnya seperti baby hatch, beri kepada mereka yang tidak ada rezeki memiliki anak.

Dan jauh sekali,jangan gugurkan kandungan dengan membuang bayi. Ketahuilah anda akan menyesal seumur hidup dihantui dengan perbuatan anda.

Sekali lagi, kalau tak nak bagi kepada orang, jangan bunuh.

0 comment... add one now