Alternatif Iklan Selain Adsense. Review Popcash, Popads,Mobicow

Baru-baru ini ramai juga terpaksa membatalkan niat mereka untuk menjana duit melalui program iklan Adsense. Ini kerana , adsense mula menjalankan operasi mereka untuk 'block" ataupun banned akaun adsense yang menalggar syarat mereka.

Kepada yang terkena , jangan risau ini kerana masih banyak alternatif lain yang boleh dijadikan sumber mencari duit melalui internet. Di sini saya senaraikan 3 alternatif utama yang boleh menjana duit lagi cepat daripada adnsense.


1. Popcash.
duit dari popcash earning

Popcah merupakan satu iklan yang berbentuk Popup. Di mana, apabila setiap pengunjung memasuki blog anda , satu iklan akan terpapar di satu tingkap ataupun window yang baru. Ianya tidak akan mengganggu pengalamn pembaca untuk membaca kandungan blog anda. ini kerana ianya cuma muncul sekali sahaja bagi setiap IP.

daftar di sini : DAFTAR POPCASH


2. Popads
popads earning

Popads juga merupakan satu lagi iklan berbentuk popads. Jika dibandingkan dengan popcash, popads lagi laju eraning berjalan. Ini mungkin juga disebabkan iklan popads akan muncul setiap kali pelawat klik link di dalam blog anda. Maksudnya, tidak kira pelawat baru ataupun lama, iklan tetap akan muncul selagi ada klik ke atas mana-mana link dalam blog.

daftar di sini : Daftar Popads

3. Mobicow
earning mobicow


Satu lagi iklan yang memberikan pulangan lumayan lebih dari adsense adalah iklan Mobicow. Iklan mobicow lebih kepada iklan pada mobile user. Jika anda mempunyai ramai pelawat daripada mobile, ataupun smartphone, Mobicow merupakan jawapan kepada bagaimana anda dapat menjana lebih banyak wang. Usah sia-siakan pelawat dari mobile phone anda. Tukarkan ianya kepada duit,

Daftar sini : Daftar Mobicow


4 comments.. read them below or add one

velli, md. velli, md. 22 February, 2015
Tahniah bro.. saya juga baru bisa mendapatkan penghasilan dari mobicow
Musadun Musadun 24 February, 2015
ya velli, semoga sukses
Musadun Musadun 24 February, 2015
This comment has been removed by the author.
kakipromo kakipromo 08 March, 2015
Mobicow baru join, popcash belum lagi